Boek nu

Logo IN-BICI-A-ROMA

Organisatie

Wat is het verhaal achter IN-BICI-A-ROMA?

+

IN-BICI-A-ROMA (met/op de fiets in Rome) organiseert fietsreizen in Rome. Uit liefde voor Italië is IN-BICI-A-ROMA in 2019 opgericht door Paul Wouters (1958) en Bernadette van de Wouw (1958). Paul was 40 jaar wiskundedocent en circa 25 jaar Rome-organisator van scholengemeenschap Augustinianum in Eindhoven. Bernadette werkte ruim 40 jaar als onderwijzers op De Zevensprong in Best. Een half jaar lang woonde hij samen met zijn vrouw Bernadette in Italië. Paul en Bernadette hebben een passie voor Rome en kennen de Eeuwige Stad al decennia lang op hun duimpje. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de reisleiding met plezier de passie deelt tijdens de fietsreizen.

Waarom kiezen reizigers voor IN-BICI-A-ROMA?

+

Onze fietsreizen zijn volledig in het Nederlands, door een 24/7 reisleiding die daarnaast ook de Italiaanse taal spreekt. IN-BICI-A-ROMA is geboren uit liefde en passie voor Rome en deze energie zal dan ook altijd voelbaar zijn tijdens de fietsreis.  Paul en Bernadette kennen de stad goed en geven de benodigde info bij de talloze bezienswaardigheden.

IN-BICI-A-ROMA is een kleine reisorganisatie. Daarbij komt kijken dat we altijd persoonlijk met onze reizigers om willen gaan en ons doel is om iedereen een zo'n fijn mogelijke reisbeleving te geven. Zowel vrijheid, vrijblijvendheid, maar ook kunnen ingaan op speciale wensen en eisen, is waar wij graag gehoor aan willen geven. Ook vinden wij het oprecht leuk om onze reizigers tijdens de reis beter te leren kennen.

Houdt IN-BICI-A-ROMA rekening met duurzaamheid?

+

IN-BICI-A-ROMA geeft de voorkeur om te reizen per tram en metro. Indien de keuze kan worden gemaakt tussen bus en tram, wordt gekozen voor de tram. Helaas is er nog geen metro-verbinding tussen Termini en Piazza Venezia, waar tram 8 zich bevindt, die naar het hotel gaat. Deze tram 8 stopt overigens pal voor het hotel.

Is er een infoavond?

+

Als je graag meer informatie wilt over onze fietsvakanties in Rome, dan ben je van harte welkom op onze infoavond in het Van der Valk hotel in Eindhoven (januari) of bij het Kunstcafé in Boxtel (juni). Je kunt je aanmelden voor de informatieavond via deze pagina, waar je ook de beschikbare data kunt lezen.

Om een overzicht te krijgen van de volgende infoavond, klik dan hier.

Staat IN-BICI-A-ROMA ook open voor samenwerkingen?

+

Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Ben je een reisblogger/-vlogger, fotograaf, videograaf of werk je voor een reistijdschrift? Dan bespreken we graag de kansen en mogelijkheden. Stuur ons dan een e-mail naar info@inbici.nl of schrijf ons via het contactformulier.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

+

Je kan ons het beste contacteren via het contactformulier op onze website of e-mail ons naar info@inbici.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer +31 6 39 59 87 54 (Whatsapp ook mogelijk).