Boek nu

Gearrangeerde fietsreizen

IN-BICI-A-ROMA organiseert op afspraak gearrangeerde fietsreizen, zoals een bedrijfsuitje, schoolexcursie of een privéreis met maximaal 20 deelnemers. Ook stellen wij een gearrangeerde reis voor je samen als je slechts gedeeltelijk de groepsreis mee kan doen of bijvoorbeeld het hotel zelf wilt regelen (ook genoemd de "inhakers"). Nadat wij met de initiatiefnemer alle wensen en eisen hebben besproken, wordt er een programma op maat gemaakt, binnen de gewenste reisduur en -data.

Al onze gearrangeerde fietsreizen vallen onder de garantie van STO Garant. De voorwaarden van deze garantieregeling zijn vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Bedrijfsuitje

IN-BICI-A-ROMA organiseert personeelsuitjes voor het bedrijfsleven. Ideaal voor een stukje teambuilding. Of het bevorderen van de arbeidsvitaliteit. Wij snappen dat werknemers geen volledige week van kantoor kunnen zijn voor een bedrijfsuitje. Daarom is ook een driedaagse of vierdaagse trip inclusief weekend met of zonder seminar een mogelijkheid. We organiseren in elk geval een programma dat past bij de organisatiecultuur.

Schoolreis

Er is geen stad in de wereld zo educatief als het historisch- en cultuur-rijke Rome en daarom is Rome een ideale bestemming voor een schoolreis. Wiskundedocent Paul Wouters, organisator van de IN-BICI-A-ROMA fietsreizen, heeft ruim 20 jaar ervaring met het organiseren, begeleiden en uitvoeren van schoolreizen in Rome.

Privétour

Is jouw organisatie, vereniging, corporatie of iemand in je omgeving van plan om een groepsreis naar Rome te organiseren? Of wil je misschien met een grote groep vrienden en/of familieleden op vakantie naar Rome? Dan is er eigenlijk geen origineler idee dan een privétour met IN-BICI-A-ROMA. Voor groepen vanaf 2 personen tot maximaal 14 personen stippelen wij samen met de initiatiefnemer de gewenste fietstour uit.

Vraag reisarrangement aan

Vraag reis-arrangement aan

Vertel ons in onderstaand formulier wat voor soort gearrangeerde fietsreis IN-BICI-A-ROMA moet organiseren voor jouw groep en wat de daarbij behorende wensen zijn. Wij nemen dan contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst komen wij langs voor een afspraak.

Bedankt! Wij hebben je aanvraag ontvangen en voorzien je zo snel mogelijk met een antwoord.
Oops! Er is iets misgegaan met de verzending van je formulier. Gelieve het nog een keer te proberen of anders ons via e-mail een bericht te sturen: info@inbici.nl.

Groepsreizen

Wil je graag in je eentje met ons mee op fietsreis door Rome of met een kleine groep familieleden of vrienden? Ga dan mee op groepsreis met IN-BICI-A-ROMA! Ons programma lees je hier.

ontdek onze groepsreizen

Contact

Heb je nog vragen of wil je iets met ons delen? Dan komen we graag met je in contact.

Schrijf of bel ons