Boek nu

Infobijeenkomst

Twee keer per jaar organiseert IN-BICI-A-ROMA een infobijeenkomst. Zowel in januari als in juni vindt die plaats bij Zorgboerderij Krakenburg Olen 50 in Nuenen. Op deze bijeenkomst maken wij graag kennis met je (en eventueel je reisgenoten) en presenteren wij het programma van onze Rome fietsreizen. Ook leggen we je meer uit over de garantieregeling via STO Garant, verzekeringen en reisvoorwaarden.

Je bent van harte welkom op onze infobijeenkomst! Het maakt niet uit of je je reis al hebt geboekt of nog niet. Inschrijven kan via onderstaand contactformulier en bijwonen is helemaal gratis. Mochten de geplande data je niet schikken of verhinderd zijn terwijl je al ben ingeschreven, laat dit ons dan weten. Per mail zullen wij je op de hoogte houden van de bijeenkomst en mogelijk belt IN-BICI-A-ROMA je vlak van tevoren om je aanwezigheid te bevestigen.

De eerstvolgende infobijeenkomst:

Donderdag 18 januari 2024 Zorgboerderij Krakenburg, Olen 50 in Nuenen aanvang 20.00 uur


Let op: indien wij te weinig inschrijvingen hebben ontvangen voor een infosessie, kan het zijn dat wij de avond annuleren of verplaatsen.

Schrijf je nu in!

Bedankt! Wij hebben je aanvraag ontvangen en voorzien je zo snel mogelijk met een antwoord.
Oops! Er is iets misgegaan met de verzending van je formulier. Gelieve het nog een keer te proberen of anders ons via e-mail een bericht te sturen: info@inbici.nl.

Contact

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Dan kun je ons per e-mail bereiken op info@inbici.nl en per telefoon (Whatsapp ook mogelijk) op het nummer +31 6 39 59 87 54.

Schrijf of bel ons