Boek nu

Rome fietsreis boeken

BoekingsFORMULIER

Boekings-FORMULIER

Een fietsvakantie met IN-BICI-A-ROMA betekent maar één ding: een onvergetelijke beleving van het schitterende Rome en de beste manier om de stad te leren kennen. Reserveer daarom snel je fietsreis in onderstaand boekingsformulier voordat onze fietstours vol zitten. In dit formulier stellen wij jouw fietsreis samen en geef je precies je voorkeuren en speciale wensen aan. Zo kunnen wij ook het hotel voor je regelen en kun je naast de fietstochten ook deelnemen aan bijvoorbeeld Italiaanse kookles of Italiaanse taalles.

Nadat wij jouw boekingsaanvraag hebben ontvangen, zullen wij een factuur voor je opstellen en deze binnen 24 uur per e-mail naar je verzenden (enkel op werkdagen). Als de overboeking in goede orde is ontvangen (via STO Garant), dan maken wij vervolgens jouw reservering in orde en kijken wij samen met jou uit naar een mooie Romereis in het verschiet.

Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. De voorwaarden van deze garantieregeling zijn te vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant is te vinden op www.sto-garant.nl. Als je wilt weten wat deze garantieregeling betekent voor jou als reiziger, lees dan de Garantieregeling.

Voor verdere vragen over onze reizen of het boeken bij IN-BICI-A-ROMA kan je terecht op onze contactpagina, of ons mailen op info@inbici.nl. Per telefoon kan je ons ook bereiken (inclusief Whatsapp) op het nummer +31 6 39 59 87 54. Mocht je voordat je boekt graag eerst informatie willen over het annuleren of wijzigingen van een boeking, dan verwijzen wij je naar ons annuleringsbeleid (Artikel 9) te vinden in de algemene voorwaarden.

Bedankt! Wij hebben je aanvraag ontvangen en voorzien je zo snel mogelijk met een antwoord.
Oops! Er is iets misgegaan met de verzending van je formulier. Gelieve het nog een keer te proberen of anders ons via e-mail een bericht te sturen: info@inbici.nl.