Boek nu

Groepsreizen

Op groepsreis met in-bici-a-roma

Een fietsgroepsreis met IN-BICI-A-ROMA is gegarandeerd de beste manier om Rome te ontdekken. Op iedere straathoek bewonder je weer een nieuwe bezienswaardigheid en het historische karakter van de stad geeft je het gevoel alsof je terug in de middeleeuwen bent beland. Tijdens onze fietstours zorgen we er dan ook voor dat geen hoogtepunt wordt overgeslagen en we stoppen ook regelmatig op de mooiste plekken voor een foto of een wandeling.

Al onze groepsreizen vallen onder de garantie van STO Garant. De voorwaarden van deze garantieregeling zijn vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Een vrijblijvende fietsvakantie

De groepsreizen van IN-BICI-A-ROMA bestaan uit maximaal 12 personen en zijn geschikt voor jong en oud: van gezinnen en vriendengroepen tot individuen die alleen zijn maar toch liever samenreizen met gelijkgestemde reisgenoten. Het is allemaal mogelijk.

Een groepsreis heeft voornamelijk voordelen, maar het kan ook je reisvrijheid belemmeren. Daarom ligt bij IN-BICI-A-ROMA het accent altijd op vrijblijvendheid. Zo bepaal je zelf op welke dagen je meedoet aan de fietstour en het is ook aan jou of je wilt deelnemen aan bepaalde activiteiten, zoals een Italiaanse kookcursus, een wijnproeverij of een uitgebreid diner met livemuziek. Iedere dag sturen wij je een bericht via Whatsapp met de plekken waar we lunchen en dineren, zodat je eventueel kunt inhaken. Regel je liever zelf je overnachting in Rome? Geen probleem, want je bent niet verplicht om in ons hotel te verblijven. De keuze is aan jou.

Om een idee te krijgen van de dagelijkse fietstours en activiteiten, verwijzen we je naar ons fietsprogramma, met onder meer een Caravaggio-, Bernini- en Michelangelo-fietstour, het Colosseum, Forum Romanum, Via Appia, Spaanse Trappen, Piazza Popolo en natuurlijk Vaticaanstad. Op onze boekingspagina kun je aangeven in welke periode je wilt reizen. De standaard groepsreis duurt altijd van zaterdag tot en met donderdag.

In de prijs is inbegrepen...

Tijdens onze fietsvakanties door Rome, kun je zelf bepalen of je iedere dag deelneemt aan de fietstour, meedoet aan extra activiteiten en of je met de groep meeluncht en dineert. Afhankelijk van jouw keuzes en wensen willen we een mooie reis voor je samenstellen.

De pakketprijs van de zesdaagse groepsreizen is standaard €449 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Deze unieke prijs is exclusief de (vlieg)reis naar Rome en hierin zit het volgende inbegrepen:
- overnachting in het prachtig verbouwde en pas heropende hotel Villa Zaccardi met dakterras (uitzicht Sint-Pieter) en minibar¹
- 24/7 een ervaren, Nederlandstalige reisgids met passie voor Rome
- fietshuur met helm (normaal circa €12,50 per dag)
- citytax (normaal €4 per dag)
- headsetverhuur
- tien metro-/buskaartjes
- dagelijks ontbijtbuffet
- één keer dinerbuffet
- mini-taalcursus Italiaans in karakteristieke wijk Monti
- taxi-transfer hotel/vliegveld (terugreis)
- reisgarantie: gegarandeerd op reis via STO Garant

De volgende activiteiten zijn optionele keuzes² en zijn dus niet in de prijs inbegrepen:
- taxi-transfer vliegveld/hotel (heenreis)
- kookcursus
- wijnproeverij
- tussendoortjes, lunches en diners


¹ De prijs geldt voor een 2-persoonskamer (privékamer double of twin) voor een boeking van 2 personen. Een 1-persoonskamer kost €20 extra per nacht per persoon. Als de voorkeur gaat naar een 3/4/5-persoonskamer, wordt er een korting verwerkt in de factuur. Ook kan je in het boekingsformulier aangeven of je een Standard of Deluxe kamer wilt. De gewenste kamer kan aangegeven worden in het boekingsformulier.

² Let op: de optionele activiteiten vallen niet onder de garantie van STO Garant. De voorwaarden van deze garantieregeling zijn te vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Reisdata

De 6-daagse groepsreizen van IN-BICI-A-ROMA vinden tijdens de schoolvakanties van Zuid-Nederland plaats: krokusvakantie, meivakantie en de herfstvakantie. De eerste sessie zit reeds vol en start in oktober 2020 (herfstvakantie Zuid-Nederland). Voor de groepsreizen die IN-BICI-A-ROMA vanaf 2021 organiseert is nog plek! Boek dus op tijd jouw fietsvakantie naar Rome met IN-BICI-A-ROMA voordat onze fietstours vol zitten.

Klik hieronder de gewenste optie om de desbetreffende data te bekijken.

Voorjaar

Vrijdag 12 februari t/m woensdag 17 februari 2021
Voorjaarsvakantie zuiden

Mogelijke vluchten (Ryanair):
12 februari: Eindhoven - Rome Ciampino 20.30 - 20.35 uur
17 februari: Rome Ciampino - Eindhoven 11.35 - 13.55 uur

Zaterdag 1 mei t/m donderdag 6 mei 2021
Meivakantie

Mogelijke vluchten (Ryanair):
1 mei: Eindhoven - Rome Ciampino 15.45 - 17.45 uur
6 mei: Rome Ciampino - Eindhoven 11.50 - 14.00 uur

Mogelijke vluchten (Easy Jet):
1 mei: Amsterdam - Rome Fiumicino 7.15 - 9.35 uur
6 mei: Rome Fiumicino - Amsterdam 10.10 - 12.50 uur

Zaterdag 8 mei t/m donderdag 13 mei
Meivakantie

Mogelijke vluchten (Ryanair):
8 mei: Eindhoven - Rome Ciampino 15.45 - 17.45 uur
13 mei: Rome Ciampino - Eindhoven 11.50 - 14.00 uur

Mogelijke vluchten (Easy Jet):
8 mei: Amsterdam - Rome Fiumicino 7.15 - 9.35 uur
13 mei: Rome Fiumicino - Amsterdam 10.10 - 12.50 uur

Najaar

Zaterdag 23 oktober t/m donderdag 28 oktober
Herfstvakantie zuiden

Mogelijke vluchten (Ryanair):
23 oktober: Eindhoven - Rome Ciampino 15.45 - 17.45 uur
28 oktober: Rome Ciampino - Eindhoven 11.50 - 14.00 uur

Herfstvakantie 2020 Zuid (16 oktober 2020 t/m 22 oktober 2020): 0 plekken vrij
Krokusvakantie 2021 Zuid (13 februari 2021 t/m 18 februari 2021): 9 / 12 plekken vrij
Meivakantie 2021 Noord, Midden & Zuid (1 mei 2021 t/m 6 mei 2021): 11 / 12 plekken vrij
Herfstvakantie 2021 Zuid (23 oktober 2021 t/m 28 oktober 2021): 12 / 12 plekken vrij

Gearrangeerde fietsreizen

IN-BICI-A-ROMA staat ook open voor gearrangeerde fietsreizen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje, schoolexcursie of een privéreis met een grote groep. Ook weekendtrips (vrijdag t/m maandag of korter) kunnen in overleg worden geboekt of als je niet aan het gehele reisprogramma en activiteiten kunt deelnemen.

Er wordt in dit geval na overleg een fietsreis op maat gemaakt, binnen de gewenste reisduur en -data.

contacteer ons voor een gearrangeerde fietsreis

Boek jouw fietsreis naar rome

Welke vakantie in Rome je ook in gedachte hebt, IN-BICI-A-ROMA zorgt ervoor dat je jouw ideale fietsreis zal beleven waar je met een glimlach aan terugdenkt. Laat ons nu weten via het boekingsformulier welke data, activiteiten en speciale wensen tijdens onze groepsreis voor jou van toepassing zijn en we zullen daarna contact met je opnemen.

Als je graag meer informatie wilt over onze fietsvakanties in Rome, dan ben je van harte welkom op één van onze infoavonden of deel met ons je vragen via het contactformulier, via e-mail (info@inbici.nl) of via het telefoonnummer +31 6 39 59 87 54.

Naar het boekingsformulier